Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavel Bartoş se află la ceas aniversar. Câţi ani împlineşte îndrăgitul actor şi prezentator

ro

20 Jan, 2017 00:00 3558 Marime text
Pavel Bartoș, un om împlinit și norocos pentru că face ceea ce îi place atât în teatru, cât și în televiziune, se află la ceas aniversar. Născut pe 20 ianuarie 1975, îndrăgitul actor împlineşte 42 de ani.
 
Actor de teatru şi de televiziune, Pavel Bartoş joacă în filme, cucerindu-i pe români cu spontaneitatea şi umorul său în calitate de prezentator la emisiunile Vocea României şi Românii au talent.
 
Şi-a descoperit pasiunea pentru teatru când era adolescent. „Cred că pasiunea mi-am descoperit-o pe la 15-16 ani, când am început să conştientizez, de fapt, ce-i cu mine, ce pot să fac şi cam care este drumul pe care vreau să-l urmez. La un moment dat mă gândeam să dau la Regie, dar mi-am dat seama că sunt o persoană mult prea activă pentru un regizor. Cam aşa a debutat iubirea şi întâlnirea mea cu teatrul. Şi, bineînţeles, adoram spectacolele de la Miercurea Ciuc (eu fiind de acolo) care veneau o dată la o lună, două sau chiar trei luni, veneau destul de rar spectacole în limba română, iar când veneau, cred că dacă erau în trei reprezentaţii, le vedeam pe toate”, spunea, pentru teenpress.ro, Pavel Bartoş.
 
Premii și nominalizări:
 
Nominalizare la Marele Premiu la Gala Premiul Hystrion pentru interpretare - Festivalul de Arta Insolita, Cluj (1994);
Marele Premiu la Gala Tânărului Actor, Costinești (1998, 1999);
Nominalizare la Premiul de interpretare al Festivalului Teatrelor Minoritare din România (2001).
 
Sursa foto: Facebook / Pavel Bartoş
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii