Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 ianuarie - Actorul și prezentatorul Pavel Bartoș împlinește astăzi 46 de ani

ro

20 Jan, 2021 07:27 2027 Marime text
  • Simpaticul actor Pavel Bartoș împlinește astăzi 46 de ani.

Pavel Bartos (n. 20 ianuarie 1975, Miercurea Ciuc) este un actor român de teatru, film și televiziune, prezentator la Vocea României și Românii au talent.

Pavel Bartoș a absolvit Colegiul Național din Miercurea Ciuc și Facultatea de Teatru din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj.

Și-a început cariera ca actor la Teatrul de păpuși Puck din Cluj (1993-1994), continuând la Teatrul Național din Cluj și Teatrul de Nord din Satu Mare. În 1999 a obținut un post de actor la Teatrul Național din Timișoara și la Teatrul Maghiar de Stat Csicky Gergely, colaborând totodată cu Opera Română din Timișoara.

În 2001 a intrat în trupa Teatrului Odeon din București. În aceeași perioadă a început să cocheteze cu televiziunea, prin participarea la diverse emisiuni de divertisment, cum ar fi matinalul TVR 1 'Buna Dimineața România', unde a fost prezentator vreme de un an sau emisiunea 'Căsătorie în direct' (PRO TV), unde a fost coprezentator.

2004 a reprezentat debutul său în telenovele și seriale, actorul având roluri în 'Numai iubirea',  „Păcatele Evei', 'Aniela', 'Îngerașii', 'Iubire ca în filme'. Consacrarea absolută i-au adus-o emisiunile 'Românii au talent' și 'Vocea României', al căror prezentator este.

Pavel Bartoș și-a petrecut copilăria la Miercurea Ciuc, într-o familie numeroasă, cu încă trei frați.

Bartoș este căsătorit din anul 2003 cu Anca. Cei doi au împreună trei fetițe: Eva , Rita și Sofia.

Sursă foto: Teatrul Odeon
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii