Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scena din centrul Capitalei care l-a impresionat pe Pavel Bartoș. "Acest gest simplu mi-a dat multă speranță"

ro

04 Mar, 2022 16:30 2151 Marime text
Bărbatul fără adăpost din centrul capitalei Foto Facebook/ Pavel Bartoș
Pavel Bartoș a fost martor la o scenă care l-a impresionat, pe care a relatat-o într-o postare pe pagina sa, pe Facebook, joi, pe 3 martie.



Actorul a postat o fotografie cu un om fără adăpost, aflat în Piața Universității din București și a povestit ce s-a întâmplat când un echipaj de poliție  a oprit lângă acesta. 


Pavel Bartoș a mărturisit că inițial se aștepta ca cei doi să-l legitimeze pe bărbat:



"Oamenii sunt buni. Am văzut zilele acestea, în România, mii de gesturi extraordinare prin care oamenii reușesc să ajute. Azi, o altă dovadă: un gest simplu, chiar pe stradă, lângă Universitate.

O mașină de poliție, cu un domn polițist și o doamnă polițistă, amândoi foarte tineri, a oprit lângă acest om al străzii. Am crezut, la început, că vor să îl legitimeze, dar cei doi i-au oferit un bol cu mâncare. Am văzut bucuria celui care a primit pachetul și mi-a făcut tare bine. Și acest gest simplu mi-a dat multă speranță. V-am pupat!
#respect #normalitate #omenie Ministerul Afacerilor Interne, Romania #bravo Poliția Română", a scris Pavel Bartoș pe Facebook.



Postarea sa a strâns peste 45.000 de aprecieri.



Printre miile de comentarii, unul este chiar din partea Ministerului Afacerilor Interne: "Iuliana și Andrei îți mulțumesc pentru postare. Ne-au spus că doar și-au făcut datoria de OAMENI! Îți mulțumim și noi, Pavel! Te-am pupat!"

Comentariul este însoțit de poza celor doi tineri polițiști.




Pavel Bartoș a confirmat că pe cei doi i-a văzut și a precizat încă o dată că a fost impresionat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii