Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:57 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Românii au talent Martina, fetița de 8 ani care a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș și Smiley. „E ca și cum te-ai uita la o cometă!” (VIDEO)

ro

19 Feb, 2022 16:30 6546 Marime text


Martina Meola a primit Golden Buzz de la Pavel Bartoș și Smiley, în cadrul ediției de vineri seara, 18 februarie, a emisiunii „Românii au talent” și merge direct în semifinală: „Șocant a fost cât de bine cântă la vârsta de 8 ani!”

Martina are 8 ani și este din Republica Moldova, însă s-a născut în Italia. Fetița studiază pianul de la 5 ani și 9 luni, după ce, un timp, s-a jucat cu un pian de jucărie. Pasiunea ei a reușit să-i impresioneze pe toți cei din sală și este de părere că 99% reprezintă muncă și doar 1% talent. 

A mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1.

Un moment special pentru ea a fost când a cântat prima dată cu orchestra, concertul lui Bach în 3 părți. 





Ea spune că, dacă ar câștiga, cu banii primiți ar ajuta Școala Muzicală de Artă să facă o scenă mai frumoasă și ar contribui la reconstrucția Filarmonicii Naționale din Chișinău care a fost distrusă de un incendiu în anul 2020. 

Jurații au afirmat că, dacă cei doi prezentatori nu ar fi apăsat Golden Buzz, unul dintre ei ar fi făcut-o.





Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir. 


Andi: „Ce ne-ai făcut, Martina? Nu-mi dau seama cât de mult realizezi tu cât ești de valoroasă și talentată! Dacă la 8 ani, tu cânți așa…Eu cred că tu ești deasupra întâmplărilor firești care au loc pe scenă și faci parte dintr-o categorie extrem de selectă de fenomene. Azi am avut șansa uriașă de a vedea cu ochii noștri un fenomen, iar fenomenul ăla ești tu!”


Mihai Bobonete: „Uluitoare! Efectiv nu se mai mișca nimeni în scaune!”


Smiley: „E ca și cum te-ai uita la o cometă!”. Smiley și Bartoș au apăsat butonul auriu, iar Martina a izbucnit în lacrimi. 


foto și video: YouTube/ DJ RAUL Original MIX

Sursa romaniiautalent.protv.ro


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii