Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul natura Autismul și vaccinurile

ro

28 Feb, 2014 09:34 2712 Marime text
Primesc din ce în ce mai multe materiale legate de autism. Legătura cu vaccinurile este printre cele mai evidente, dar așa cum menționez și eu în cartea mea ”Sănătate 5D” – la capitolul despre vaccinare – NU vaccinurile sunt cauza autismului – ele reprezintă doar unul dintre factorii declanșatori importanți ai tulburărilor care duc la apariția autismului.
Din experiența mea de până acum – CAUZELE principale ale tuturor bolilor, inclusiv ale autismului sunt în număr de două:
1) DIETA
2) STRESUL
DIETA – este CAUZA NR. 1 a tuturor bolilor. Dieta modernă este plină de otrăvuri și de ”alimente” care NU sunt alimente pentru corpul omenesc. Lactatele, făina albă, zahărul și dulciurile, uleiurile rafinate, sarea, conservanții alimentari, băuturile acidulate, potențatorii de gust (monoglutamatul sodic) sunt doar câteva dintre marile otrăvuri pe care oamenii le introduc zilnic în corpul lor și corpul copiilor lor.
Formulele de lapte praf pentru copiii sunt niște amestecuri chimice 100%, foarte departe ca structură de laptele de mamă sau de ceea ce are nevoie, cu adevărat, corpul copilului.
Uitați-vă pe etichetele lor – și convingeți-vă singuri!

http://ambasadorforfree.blogspot.ro/2011/05/despre-laptele-praf-acest-bau-bau-al.html

De aceea, majoritatea sugarilor alăptați cu formulă de lapte praf sunt constipați (ceea ce este FOARTE GRAV!, un copil până la un an alăptat la sân are 3-4 scaune pe zi! Doar un scaun pe zi pentru un copil de 1-2 ani înseamnă CONSTIPAȚIE!).
Acumularea de reziduuri toxice în organismul unui sugar de câteva luni, care NU poate să-și elimine resturile mesei din organism – întocmai ca o casă în care se strânge gunoi și nu este evacuat – va ”invita” în viitor multe dezechilibre și tulburări.
Știm că virușii, bacteriile și ciupercile (Candida și altele) apar în condițiile în care există țesuturi moarte, distruse, care este nevoie să fie reciclate. Acești germeni fac parte dintre ”gunoierii” naturii, cei care descompun materiile moarte, pentru a le transforma în componente reciclabile în circuitul natural.
Așadar – acolo unde apar viruși, bacterii, ciuperci – știm că există ”țesuturi moarte”.
Reziduurile care nu se elimină din organism în timp util, și se adună, se adună, se adună – zi după zi, masă după masă – duc la încărcarea uriașă a sistemului digestiv, a celui limfatic (”sistemul de canalizare” al corpului omenesc, dar și sistemul imunitar) și apoi, a întregului organism.

Pe acest sistem plin ochi de reziduuri – intervenim cu vaccinuri – care înseamnă introducerea în organism a unor micro-organisme, mai puțin virulente (mai ”atenunate”) dar totuși vii (viruși sau bacterii).
Adică introducem exact ”gunoierii” la mormanul de gunoi existent deja.
Așadar – NU vaccinurile sunt cauza ”dezastrelor” numite ADHD, autism, tulburări neurologice.
Ci ele sunt doar ”cireașa pe o colivă” deja pregătită de IGNORANȚA ALIMENTARĂ URIAȘĂ a oamenilor.

Vă prezint un material publicat anul trecut într-o revistă electronică, cu numeroase alte trimiteri și legături, pentru informarea dv.
Totul trecut prin filtrul rezervei mele personale mai sus exprimate.

SCHIMBAȚI DIETA, SCHIMBAȚI STILUL DE VIAȚĂ și VA DISPARE AUTISMUL!

http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2013/02/08/au-inceput-sa-recunoasca-vaccinurile-provoaca-autism-primele-despagubiri/

8 februarie 2013
Au inceput să recunoască: VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM. Primele despăgubiri
Filed under: antivaccin,atitudine,bioetica,boicot,istoria ascunsa — Mircea Puşcaşu @ 14:56
Au inceput să recunoască:
VACCINURILE PROVOACĂ AUTISM
Primele despăgubiri
Copii care au dezvoltat autism, în urma vaccinărilor de rutină

- În linişte şi fără prea multă fanfară, Programul Federal de Compesare cu privire la Leziunile provocate de vaccinuri (VICP) din SUA (o instanţă neoficială, al cărei scop principal este să apere industria vaccinurilor de responsabilitatea cu privire la leziunile provocate de produsele lor), a recunoscut că vaccinurile provoacă autismul.
Huffington Post a prezentat cazurile a încă doi copiii care au dezvoltat autism, în urma unor vaccinări de rutină. Părinţii acestor doi copii au primit milioane de dolari care să îi ajute să îşi plătească îngrijirea specială de care au nevoie pentru toată viaţa.
Primul caz a implicat un băiat de zece ani, pe nume Ryan, din California, care a înregistrat un regres rapid într-o tulburare din spectrul autismului (ASD), în urma unor vaccinări de rutină pe care le-a făcut între 2003 şi 2005, mai exact în urma combinaţiei dintre vaccinul rujeolic, rubeolic (MMR) şi cel pentru oreion. Înainte de a fi vaccinat, Ryan era un băiat perfect sănătos, chiar mult mai avansat decât alţi copiii de vârsta lui. Însă, după ce a primit vaccinul MMR pe 19 decembrie 2003, acesta a dezvoltat destul de rapid encefalopatie, adică o inflamaţie cerebrală serioasă.
Familia şi prietenii lui Ryan au depus mărturie înaintea instanţei neoficiale spunând că efectul cumulat al vaccinărilor multiple la care a fost supus băiatul între 2003 şi 2005 l-au făcut să sufere de “disfuncţii mediate neuroimunologice sub forma astmului şi ASD”, o declaraţie pe care guvernul federal a validat-o în cele din urmă, câţiva ani mai târziu. Familia lui Ryan a primit în cele din urmă despăgubiri financiare pentru “prejudiciile create de vaccin”, dar detaliile pertinente ale cazului au fost ţinute departe de opinia publică.
Ryan a primit o sumă forfetară de 969.474,91 de dolari, pentru a acopri “pierderile de venit viitoare (648.132,74 de dolari), durere şi suferinţă (202.040,17 de dolari) şi cheltuielile de îngrijire a vieţii în primul an de boală (119.302 de dolari)”, plus 20.000 de dolari pentru cheltuielile de până la acel moment. O altă sumă confidenţială, câteva milioane de dolari, vor fi investite în anuităţi pentru a acoperi costurile anuale pentru viaţă, care ar putea ajunge la peste zece milioane de dolari. Aproape 80.000 de dolari au fost alocaţi pentru terapia ABA a autismului.
Cel de-al doilea caz

În mod asemănător, o fetiţă pe nume Emily a dezvoltat o tulburare de convulsii şi o formă de ASD, cunoscută sub numele de tulburare de dezvoltare omniprezentă, după ce a fost vaccinată împotriva difteriei, tetanosului şi tusei convulsive, precum şi cu MMR, HIB (gripă hemofilică de tip B) şi Prevnar (vaccin pneumococic conjugat), atunci când avea 15 luni.
Potrivit dosarului lui Emily, fetiţa a făcut febră de 40,9 grade Celsius după ce a fost vaccinată, dupăa care au urmat convulsii, episoade de tremurat şi o erupţie cutanată de tip rujeolic.
Iniţial, guvernul a încercat să nege faptul că leziunile lui Emily au fost cauzate de vaccinuri. Inculpaţii au încercat chiar să nege că Emily era într-adevăr bolnavă. Însă, într-un final, medicii au confirmat că Emily a dezvoltat ASD, iar guvernul s-a hotărât să soluţioneze cazul, acordând familiei o despăgubire financiară pentru leziunile induse de vaccinare. În cazul lui Emily, instanţa nu a recunoscut direct că vaccinurile au fost cauza leziunilor fetiţei, dar faptul că a renunţat la apărare nu are nicio altă explicaţie logică.
Emily a primit o sumă forfetară de 1.030.314,22 de dolari “pentru pierderile de venit viitoare (739.989,57 de dolari), durere şi suferinţă (170.499,77 de dolari) şi cheltuieli de îngrijire a vieţii pentru primul an (119.874,88 de dolari), plus 190.165,40 de dolari pentru cheltuielile de până atunci”. O parte din aceşti bani vor fi alocaţi pentru terapia ABA a autismului.
În funcţie de plata din primul an, o sumă estimată la nouă milioane de dolari va fi investită în anuităţi pentru cheltuielile anuale de-a lungul vieţii, care pot ajunge şi până la 50 de milioane de dolari.

În trecut, instanţele au recunoscut că vaccinurile provoacă leziuni cerebrale şi dezvoltă autism

În 2008, Curtea Federală SUA a recunoscut că vaccinurile, şi în special cele care conţin conservantul pe bază de mercur Thimerosal, pot determina dezvoltarea autismului. O fetiţă, a cărei identitate este ţinută secretă pentru protecţia familiei, a primit compensaţii după ce o serie de vaccinuri au determinat dezvoltarea unor simptome grave de autism, inclusiv pierderea capacităţii de vorbire, inhibarea oricărui răspuns la mesajele verbale şi imposibilitatea unui contact vizual, printre alte lucruri.
În anul anterior, un băiat pe nume Bailey a primit compensaţii financiare, deoarece a suferit o convulsie şi a dezvoltat Encefalomielită Diseminată Acută (ADEM), după ce a fost vaccinat împotriva rubeolei. Familia lui Bailey a primit despăgubiri pentru leziunile copilului, pe care instanţa le-a recunoscut, cu reticenţă, ca fiind urmări ale vaccinului.

Sursa: www.centrulnatura.ro/autismul-si-vaccinurile-nou/
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii