Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict în dosarul cărnii aparent alterate

ro

11 Mar, 2016 09:45 2372 Marime text
 
Judecătoarea Mihaela Vlăsceanu din cadrul Tribunalului Constanţa a admis, ieri, propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. Astfel, magistratul a prelungit cu 30 de zile, de la 12 martie până la 10 aprilie, inclusiv, măsura arestării preventive la domiciliu dispusă faţă de Răzvan Dimoftache, în dosarul cărnii aparent alterate. 

De asemenea, a fost admisă cererea lui Dimoftache de părăsire a imobilului de executare a măsurii arestului la domiciliu, în ziua de 16 martie, doar în vederea deplasării la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în scopul înlăturării aparatului gipsat. I s-a respins cererea formulată de către inculpat privind încetarea obligaţiei de a nu lua legătura cu  Daniela Violeta C..

Decizia nu este definitivă.

Reamintim că, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa „au documentat activitatea infracţională a lui Răzvan Dimoftache, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală, în forma autoratului, instigării, complicităţii şi participaţiei improprii, de înşelăciune, falsificare de instrumente oficiale, folosire de instrumente false, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals în declaraţii; a Danielei Violeta C., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, în forma autoratului şi complicităţii, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în declaraţii; a Cristinei B., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, emitere de file de CEC fără disponibil la tras, fals privind identitatea, folosirea instrumentelor oficiale; a Maricicăi P., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, înşelăciune, cesiune fictivă de părţi sociale; a lui Marian S., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare de instrumente oficiale; a lui Senol I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, şi a lui Daniel S., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de falsificare de instrumente oficiale“.

Citeşte şi Nou termen pentru Răzvan Dimoftache, cercetat în dosarul cărnii aparent alterate

Exclusiv! Carne expirată, vândută în Constanţa? Noi date din ancheta procurorilor în dosarul lui Răzvan Dimoftache (galerie foto)

Cercetat în dosarul cărnii aparent alterate
Răzvan Dimoftache, plasat în arest la domiciliu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii