Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:56 06 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier la Medgidia. Două victime

ro

05 May, 2014 08:20 1879 Marime text
În urmă cu puţin timp, a fost raportat la telefonul de urgenţă 112, un accident rutier, în Medgidia, pe strada Poporului.
Potrivit primelor informaţii, în urma coliziunii dintre două autoturisme, ar fi şi două victime.

UPDATE

Un bărbat de 33 de ani din comuna Peştera, a condus un autoturism pe strada Poporului, dinspre strada Decebal către strada Viilor. Ajungând la intersecţia cu strada Jiului, a staţionat pe partea dreaptă. Potrivit oamenilor legii, a încercat să efectueze manevra de întoarcere fără a se asigura corespunzător. A intrat astfel în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din municipiul Medgidia, care circula din aceeaşi direcţie de mers şi se angajase corespunzător în depăşirea primului autoturism. Conducătorul primului autoturism prezenta  1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 40 de ani şi a unei femei de 38 de ani din Medgidia, ambii ocupanţi ai celui de-al doilea autoturism.

UPDATE:

Serviciul Rutier Constanța a revenit în această seară cu următoarea completare: „Revenire la buletinul informativ din data de 05.05.2014 cu privire la accidentul rutier din municipiul Medgidia, de pe strada Poporului: Vă comunicăm faptul că numitul B. D. a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 06.05.2014 Parchetul de pe lângă Judecatoria Medgidia să propună arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile Judecatoriei Medgidia”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii