Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Bayburt, condusă de Selçuk Coșkun, parteneră cu „Andrei Șaguna”

ro

09 Dec, 2015 18:06 1817 Marime text
Astăzi, delegația Universității Bayburt din Turcia, condusă de Selçuk Coșkun, a vizitat Universitatea ”Andrei Șaguna” din Constanța pentru semnarea “Acordului de cooperare pe linie academică și științifică”.
 
În sala Senatului, în prezența lui Ali Bozçalișkan, Consulul General al Turciei la Constanța, a avut loc ceremonia de semnare a protocolului de colaborare, Universitatea Bayburt adăugându-se astfel grupului de 24 de instituții de învățământ superior din Turcia, partenere cu ”Andrei Șaguna”.
 
Cu acest prilej, rectorul Universității ”Andrei Șaguna”, Adrian Papari, a adresat invitația ca Universitatea Bayburt să adere la Comunitatea Academică de la Marea Neagră, constituită în octombrie 2014, la Istanbul, la Conferința Internațională organizată în cadrul proiectului european - ”University collaboration network at the Black Sea  -  UNIVER-SEA.NET”, derulat de Universitatea ”Andrei Șaguna”. Rectorul Selçuk Coșkun a acceptat invitația de a se alătura celor peste 70 de universități din România, Moldova, Turcia și Georgia, membre ale Comunității Academice.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii