Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știripesurse.ro Câți aleși locali de la Constanța s-au culcat cu Iohannis și s-au trezit cu Ponta

ro

17 Oct, 2014 08:33 2743 Marime text
Ordonanţa privind migrația aleşilor locali expira în această noapte. Stiripesurse.ro vă prezintă în exclusivitate situaţia preliminară, la nivel naţional, a unui exod în masă către PSD-UNPR-PLR.

Informaţiile culese de stiripesurse.ro vin de la responsabilii de la partide, din anunţurile publice şi din date obţinute pe surse. Marii beneficiari ai celor 45 de zile de „mercato“ au fost Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Calin Popescu Tariceanu. În total, estimările de moment arăta ca circa 3.000 de aleşi locali au schimbat PNL, PDL sau PPDD pe unul din partidele din Guvern. Datele oficiale vor fi comunicate de către Prefecturile din fiecare judeţ, după centralizarea tuturor documentelor oficiale care au ajuns şi care mai trebuie să vină din teritoriu, preciezează Știripesurse.ro.

Potrivit Știripesurse.ro, în judeţul Constanța, circa 80 de aleşi locali şi-au schimbat culoarea politică. Majoritatea au mers la partidele din coaliţie, iar unii s-au declarat independenţi. PSD a primit circa 50 de consilieri locali, câţiva viceprimari şi primari. PSD n-a rupt gura târgului, dar şi-a asigurat majorităţile unde a avut nevoie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii