Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicaliștii feroviari se vor afla în grevă japoneză de mâine

ro

21 Sep, 2015 23:25 1484 Marime text
Sindicaliștii din domeniul feroviar se vor afla, în perioada 22-24 septembrie, în grevă japoneză, o decizie referitoare la declanșarea unei greve generale pe 1 octombrie urmând să fie luată în cursul zilei de miercuri, a declarat astăzi Iulian Măntescu, președintele Federației Mecanicilor de Locomotivă (FML).
 
„Marți, miercuri și joi, membrii noștri de sindicat se vor afla în grevă generală de tip japonez, purtând o banderolă albă la mână în semn de protest față de nesoluționarea revendicărilor pe care le au. O decizie referitoare la declanșarea grevei generale pe 1 octombrie o vom lua în cursul zilei de miercuri, după întâlnirea pe care i-am solicitat-o ministrului Transporturilor, Iulian Matache. Oamenii sunt foarte nemulțumiți de condițiile muncă și de aceea autoritățile trebuie să identifice rapid soluții pentru soluționarea problemelor sindicale”, a spus Iulian Măntescu, citat de Agepres.
 
Feroviarii doresc semnarea Contractului Colectiv de Muncă (CCM) până cel târziu pe 30 septembrie 2015, dar și o creștere salarială de cel puțin 10%.

Sursa foto: www.puterea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii