Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au retras doi asociaţi din firma Black Sea Euro Investments SRL

ro

01 Oct, 2015 18:33 3761 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea nr. 2 a societăţii Black Sea Euro Investments SRL. Asociaţii firmei, Leonard-Cristian Nedelcu, Corina Nedelcu şi Mihai Cantaragiu, au decis retragerea din societate, din funcţia de asociat a lui Leonard Cristian Nedelcu, prin cesionarea integrală la valoarea nominală a zece părţi sociale, reprezentând 40% din capitalul social a lui Mihai Cantaragiu, domiciliat în Constanţa.
 
De asemenea, s-a hotărât şi retragerea din societate, tot din funcţia de asociat, a Corinei Nedelcu, prin cesionarea integrală la valoarea nominală a zece părţi sociale, reprezentând de asemenea 40% din capitalul social a lui Mihai Cantaragiu. Prin urmare, unicul asociat al firmei a devenit Mihai Cantaragiu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Precizăm că în cadrul firmei Black Sea Euro Investments SRL, în calitate de asociat, a activat şi fotbalistul Adrian Pitu.
 
Numele lui Leonard-Cristian Nedelcu figurează şi în alte firme din Constanţa
 
După cum reiese din datele de la Registrul Comerţului, Leonard-Cristian Nedelcu figurează drept asociat în cadrul firmelor SC Geocor Trade Imp-Exp SRL şi Ned Com SRL, ambele cu sediul în Constanţa.

La sfârşitul anului 2013, SC Geocor Trade Imp-Exp SRL declarase o cifră de afaceri de 18.800.527 de lei, un profit net de 495.106 lei şi 17 salariaţi. Conform vrajitorul.eu, randamentul activelor este scăzut comparativ cu al industriei din care face parte. Firma prezintă o competitivitate scăzută comparativ cu firmele de profil.
 
Numai în acest an, firma a încheiat contracte de furnizare de produse alimentare cu Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, UM 02022 Constanța sau Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.
 
Tot la finalul anului 2013, Ned Com SRL declarase o cifă de afaceri de 18.773.831 de lei şi un număr mediu de 23 de salariaţi, potrivit vrajitorul.eu. Acelaşi site arată că, din punct de vedere al indicatorilor financiari, Ned Com SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate, precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare.
 
De-a lungul anilor, firma a încheiat contracte de livrare de alimente cu Penitenciarele Rashova, Craiova și Colibași sau Spitalul Clinic de Urgență de copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii