Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penintenciarul Poarta Albă a semnat acordurile-cadru pentru furnizarea amelioratorilor, brânzei, pentru carne de pasăre și fulgi de cartofi

ro

23 Oct, 2022 13:52 1070 Marime text
  • Atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise organizate.
Penitenciarul Poarta Albă a semnat acorduri-cadru cu mai multe societăți comerciale pentru furnizarea alimentelor.
 
Informațiile privind atribuirea contractelor au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează faptul că atribuirea s-a făcut în urma licitației deschise organizate.
 
Societățile care au câștigat sunt Granbis, Stedyan Com și Olymel Flamingo Food pentru furnizarea amelioratorilor (valoare contract 4.700 de lei fără TVA), și, respectiv Granbis, Carland, Stedyan Com, Olymel Flamingo Food și Black Sea Euro Investments privind furnizarea brânzei telemea, a cărnii de pasăre și a fulgilor de cartofi (valoare 341.200 de lei fără TVA).
 
Despre Granbis SRL
 
Compania Granbis a fost înființată în 1994 și se ocupă de comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun, având sediul social în Constanța, pe strada Theodor Speranția, nr. 60.
 
Asociați cu părți egale sunt Ioana Biserică și Nicolae Biserică, cel din urmă fiind și administratorul societății.
 
Pentrul anul 2021, compania a raportat 11 angajați, un profit de peste 520.000 de lei și o cifră de afaceri de 9,51 milioane de lei, toate cele trei fiind în ușoară scădere față de anul 2020.
 
Confrom datelor oficiale, compania Granbis SRL a încheiat 4.422 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 67.850.507,57 de lei, printre autoritățile contractante fiind Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Caminul pentru Persoane Vârstnice Constanța și Cantina de Ajutor Social Constanța.
 
Despre Stedyan Com SRL
 
Conform Confidas.ro, Stedyan Com SRL a fost înființată în 2003 și are sediul social în Brăila, pe strada Poporului, și se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“.
 
Stedyan Com SRL este controlată de Dumitru Dănuț Sterea (asociat unic și administrator), pe care îl mai găsim în SC Restedyan SRL, unde deține 95% din părți sociale.
 
Restedyan SRL se ocupă de  comerț cu amănuntul și nu are încheiate contracte de achiziții publice. Restedyan SRL este controlată de Sterea Dumitru Dănuţ, cu 95 % din capital, și de Sterea Ana Lucia, cu 5 % din capital.
 
În 2021, cu 24 de angajați, profitul Stedyan Com SRL a fost de aproape 700.000 de lei, iar cifra de afaceri a fost peste 13,03 milioane de lei.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Stedyan Com SRL a încheiat 10.017 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 105.947.833,16 lei, iar printre autoritățile conractante se află Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02192 Constanța, Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ și Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza Bucuresti, unde furnizat ouă, făină și ceai la plic și paste fainoase.
 
Despre Olymel Flamingo Food
 
Potrivit Confidas.ro, compania Olymel Flamingo Food a fost înființată în 2009 și are sediul social în București, Sectorul 4, pe Aleea Ornamentului.
 
Firma se ocupă de „comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun“, asociat unic și administrator fiind Alexandru Florin Marcu, asociat unic și administrator și al Provigo Trade București.
 
În 2021, Olymel Flamingo Food a raportat 14 angajați, profit peste 454.000 de lei și cifra de afaceri peste 9,13 milioane de lei.
 
Potrivit sursei citate, compania Olymel Flamingo Food SRL figurează cu 6.278 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 66.372.568,31 de lei, printre instituțiile publice care au semnat contracte cu această firmă numărându-se Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, Academia de Studii Economice București, Agenția Națională de Presă Agerpres, Agenția Națională de Administrare Fiscală și altele.
 
Despre Carland SRL
 
Platforma Confidas.ro arată că societatea Carland a fost înființată în 1998 și are sediul social în Ploeiști, pe strada Slt. Erou Călin Cătălin, nr. 11, obiectul de activitate fiind comerț cu amănuntul al cărnii și al produselor din carne, în magazine specializate.
 
Asociat unic și administrator este Constantin Cătălin Cojocaru, iar în 2021, societatea a declarat șase angajați, profit de peste 128.000 de lei, iar cifra de afaceri peste 5,54 de milioane de lei.
 
Societatea are un punct de lucru și pe strada Laboratorului nr. 15, din Ploiești.
 
Conform Confidas.ro, firma figurează cu 1.159 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 31.903.071,09  lei.
 
Printre instituțiile publice care au semnat contracte cu societatea se numără Administrația Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, Administrația Străzilor București, CN Loteria Română SA și altele.
 
Despre Black Sea Euro Investments
 
Potrivit Confidas.ro, firma Black Sea Euro Investments a fost înființată în anul 2007 și are sediul social în Constanța, Sola 123, Parcela 1113/11/2, Lot 2, ocupându-se de „activități de ambalare“.
 
Acțiunile sunt deținute exclusiv de Mihai Cantaragiu, acesta fiind și administrator.
 
În 2021, societatea a avut șase angajați, profitul a fost de aproape 340.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 11,10 milioane de lei.
 
Potrivit sursei citate, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Black Sea Euro Investments SRL a încheiat 17 contracte de achiziții publice, în valoare totală de 1.144.649,10 lei.
 
Printre autoritățile contractante ce au semnat contracte cu această companie se numără comuna Valu lui Traian, Direcția de Asistență Socială, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Primăria Constanța, Spitalul Județean de Urgență Bacău, dar și altele.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine se va ocupa de deșeurile menajere de la Penitenciarul Poarta Albă! (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii