Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii de frontieră, distinşi pentru rezultatele sportive ale echipei de oină

ro

03 Mar, 2012 17:27 815 Marime text

Componeţii echipei de oină A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa au fost premiaţi de directorul Gărzii de Coastă, comisar şef de poliţie Radu Dumitru, care le-a înmânat medaliile Meritul Sportiv clasa a III-a, în cadrul Adunării Generale Anuale a Federaţiei Române de Oină.

În data de 03.03.2012, la hotelul Ibis din Constanţa, a avut loc şedinţa Adunării Generale Anuale şi de Alegeri a Federaţiei Române de Oină, eveniment la care au participat şi o parte din componenţii echipei de oină A.C.S. Frontiera Tomis.

Pentru trofeele adjudecate de-a lungul celor 40 de ani de existenţă, componenţii echipei Frontiera Tomis, care în prezent reprezintă Garda de Coastă - structură nou înfiinţată la nivelul Poliţiei de Frontieră Române, au fost răsplătiţi cu decernarea Medaliei Meritul Sportiv clasa a III-a de către preşedintele României, domnul Traian Băsescu, care a semnat decretul prezidenţial nr. 30 din data de 16.01.2012.

Festivitatea de premiere a acestor sportivi a fost oficiată de directorul Gărzii de Coastă, comisar şef de poliţie Radu Dumitru, alături de preşedintele Federaţiei Române de Oină, Nicolae Dobre.

Comisarul şef de poliţie Nicolae Dobre, de asemenea angajat al Gărzii de Coastă, a primit în urma votului exprimat de membrii Adunării Generale un nou mandat de 4 ani în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Oină.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii