Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 1.000 de oameni protesteaza in Piata Universitatii din Capitala "Parlament penal, fugi de tribunal?"

ro

15 Dec, 2013 18:08 2241 Marime text
Circa 200 de persoane s-au adunat, duminica, in jurul orei 16.20, in Piata Universitatii din Capitala, langa fantana, pentru a protesta fata de modificarile aduse la Codul Penal si legile adoptate in aceasta saptamana de Camera Deputatilor.
Manifestantii au bannere cu mesaje precum: "Rusine!", "Parlament penal, fugi de tribunal?", "Pana va treziti, noi luptam pentru voi", "Superimunitate? No shit!", "Eror 404 democracy not found".
Pagina de Facebook "Uniti Salvam" - vocea neoficiala a comunitatii ce protesteaza fata de proiectul minier de la Rosia Montana si fata de inceperea proiectelor privind gazele de sist - a lansat joi un apel prin care indeamna la un protest in Capitala fata de modificarile aduse la Codul Penal si legile adoptate in aceasta saptamana de Camera Deputatilor.
In acest moment in piata au ajuns circa 1000 de protestatari, dintre care uniii se imbrancesc cu jandarmii.
Evenimentul intitulat "Protest impotriva puslamalelor din Parlament" a fost programat pentru duminica, in Piata Universitatii, de la ora 16.00, si pana la aceasta ora peste 4.000 de persoane au anuntat ca vor participa.
sursa text si foto: hotnews.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii