Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru prima dată la Mihail Kogălniceanu 1 iunie cu muzică, dans, spectacole, jucării și premii (galerie foto)

ro

01 Jun, 2013 13:45 2320 Marime text
Pentru copii, Parcul Tineretului din Mihail Kogălniceanu s-a transformat astăzi, de 1 iunie, într-un loc al jocului și veseliei. Surprizele puse la cale de autoritatea locală nu vor conteni, pe parcursul întregii zile.

La inițiativa primarului Ancuța Belu, în parc a fost amenajată o scenă pe care până în ora 13.00 au urcat Donald și Daisy, Goofy și Pantera Roz.

Spre entuziasmul celor mici, în zona evenimentului au fost amplasate și o ruletă cu premii, precum și un stand unde se vând baloane inscripționate cu personaje din desene animate și alte jucării și accesorii îndrăgite de cei mici.

S-au alăturat distracției copiii de grădiniță, copii din clasele primare, dar și frații lor. Nu lipsesc nici însoțitorii, fie că vorbim de părinți sau bunici, iar cei mai mici invitați ai petrecerii abia au câteva luni împlinite. La eveniment sunt prezenți și campionii naționali la taekwondo din Mihail Kogălniceanu, dar și micii artiști de la ansamblurile din localitate.

Petrecerea a început la ora 11.00, în Parcul Tineretului din Mihail Kogălniceanu.

Până ora 13.00, cei mici s-au întâlnit cu Donald și Daisy, dar și cu Pantera Roz, Goofy și prințesele Barbie. Pantera Roz le-a prezentat copiilor un număr spectaculos de acrobație, echilibristică și contorsionism, iar cele trei prințese dansatoare din seria Barbie au urcat pe scenă cu elemente de dans contemporan, balet și gimnastică.

Goofy a prezentat un moment de jonglerie și comedie, iar Donald și Daisy i-au încântat pe cei mici cu o piesă de teatru interactiv.
Hello Kitty va prezenta astăzi un regal de cântece.

Show-ul la care au fost invitați copiii din Mihail Kogălniceanu face parte din turneul Prichindel Fest, desfășurat și în alte localități din județ.
De la petrecere nu vor lipsi nici ansamblurile artistice din Mihail Kogălniceanu. Astfel, pe scenă vor urca dansatorii de la ansamblul românesc „Mocăncuța”, membrii ansamblului aromân „Vanghilizmo”, membrii ansamblului turco-tătar „Yildizlar”, și nu în cele din urmă, trupa de dans modern „Noa Dance”.

În cadrul spectacolului, primarul Ancuța Daniela Belu îi va premia pe elevii care au participat și au obținut premii la olimpiade. Pentru ei, dar și pentru profesorii îndrumători, administrația publică locală a pregătit premii cuprinse între 100 și 500 de lei, în funcție de nivelul la care a ajuns și a câștigat cel premiat.

Precizăm că Ziua Copilului a fost marcată de 1 iunie pentru prima dată la Mihail Kogălniceanu, la inițiativa primarului Ancuța Belu.
Nu este singurul eveniment organizat în premieră și apreciat de localnici. Să nu uităm că și Ziua Comunei a fost instituită anul trecut tot de primarul la primul mandat, Ancuța Belu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii