Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizaţia Naţională Interprofesională Vitivinicolă are o nouă conducere

ro

30 Oct, 2014 10:46 1206 Marime text
Adunarea Generală a Organizaţiei Naţionale Interprofesionale Vitivinicole – O.N.I.V. s-a desfăşurat în data de 22 octombrie. Pe ordinea de zi a adunării, s-au aflat pe lângă proiectele de acte normative care stabilesc modul de accesare a măsurilor din cadrul Programului Naţional de Sprijin pentru viticultură în perioada 2014-2018 şi alegerea noii conduceri a organizaţiei.

În urma voturilor exprimate de către asociaţiile profesionale membre pentru viitorii 2 ani, conducerea O.N.I.V. va fi asigurată de către:
Preşedinte –  Mihaela Tyrel de Poix;
Vicepreşedinte –  Claudiu Necşulescu;
Vicepreşedinte – Gheorghe Iova;
Vicepreşedinte –  Dorin Popa;
Vicepreşedinte –  Corina Nedelcu.

La încheierea mandatului de preşedinte în fruntea organizaţiei, Claudiu Necşulescu - preşedinte al AP Vitis Transilvania Jidvei, a prezentat Raportul de activitate al organizaţiei, în care a ţinut să pună accent pe evoluţia sectorului vitivinicol în perioada 2007 – 2014, datorat în mare măsură modului în care sectorul vitivinicol este organizat, atingând astfel obiectivul de absobţie a fondurilor europene de 100%.

Totodată, la preluarea mandatului de preşedinte, Mihaela Tyrel de Poix şi-a exprimat încrederea că ONIV poate reprezenta un model de organizaţie interprofesională şi pentru celelalte filiere de produs iar în perioada imediat următoare, obiectivul principal al noii conduceri îl reprezintă promovarea şi protejarea interesele viticultorilor din România care produc vinuri cu Denumire de Origine Controlată şi Indicaţie Geografică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii