Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Trăistariu își face vilă ca la Hollywood

ro

07 Feb, 2012 12:46 1318 Marime text

Cântărețul Mihai Trăistariu vrea să se mute în casă nouă. Artistul plănuiește ca până în toamnă să își construiască o vilă cu șapte camere, pe care să o amenajeze în diferite stiluri.

Cântărețul vrea să-şi facă în interiorul casei o sală de fitness şi un studio de înregistrări, întocmai ca vilele celor mai mari cântăreţi din America.

„Vreau să-mi pun lift în casă. Va fi unul transparent. De asemenea, intenţionez să-mi amenajez şi o sală de fitness, dar şi un studio de înregistrări unde să pot imprima piese de fiecare dată când îmi vin idei noi. Va fi o investiţie de 300.000 de euro pe care nu regret că o fac. Iniţial, am vrut să iau bani din fonduri europene şi să fac o vilă pentru artiştii internaţionali, unde să vină să înregistreze şi să le asigur toate condiţiile. După care m-am gândit că de mult îmi doream casa visurilor mele. De aceea, o voi face doar pentru mine.

O să fac o cameră care să imite foarte bine Cosmosul, mă gândeam cu găuri în pereţi. Sunt foarte pasionat de tot ce înseamnă Cosmos. Şi site-ul meu este tot în acelaşi stil", a dezvăluit Trăistăriu. Cântăreșul va începe lucrul la noua lui casă de-abia în primăvară, după ce zăpezile vor trece.„De-abia aştept să văd casa construită. Numai desenul ei m-a făcut să scot din buzunar 25.000 de lei. Vila va avea 500 de metri pătraţi şi şapte camere", a adăugat acesta.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Mihai-Traistariu-vila-Hollywood-camera-extraterestra-377701.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii