Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteo Toamna e ca vara

ro

22 Sep, 2011 14:52 1094 Marime text

Toamna se mai lasa asteptata putin. Meteorologii anunta o zi calduroasa, fara nori aducatori de ploaie. Peisajul meteorologic va fi conturat de soare generos, accesorizat doar cu adieri placute de vant.

In Campia de Vest si Campia Romana, maximele zilei vor atinge si 30 de grade, valori cu patru-cinci grade peste mediile normale pentru aceasta perioada. In zona Carpatilor Orientali a fi ceva mai rece, iar termometrele nu vor indica nici la pranz mai mult de 23-24 de grade Celsius.

In Bucuresti, dimineata este racoroasa. Spre amiaza insa, soarele isi va face loc pe cer si le va aduce locuitorilor Capitalei temperaturi demne de luna august, care urca pana la 28 de grade Celsius.

De asemenea, la Arad vor fi 28 de grade, la Timisoara 27 de grade, la Cluj Napoca si Craiova se vor inregistra 26 de grade.

Ceva mai rece va fi la Suceava, Constanta, Iasi Giurgiu ori Galati, cu valori timide care nu depasesc 25 de grade.

Sfarsitul de saptamana se arata calduros, iar ploi se vor inregistra doar izolat in zonele montane. Vantul, in general slab, va sufla ceva mai tare pe litoral. Valorile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade.

Sursa: http://www.ziare.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii