Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:45 18 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Locuitorii din Eforie Nord rămân fără apă în această seară

ro

10 Jun, 2015 11:51 614 Marime text
 
Pentru executarea lucrărilor de racordare a rețelei de alimentare cu apă de pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Eforie Nord, la sistemul centralizat de distribuție, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând de din această seară (10 iunie), ora 22,00 și până mâine dimineață (11 iunie), ora 07,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din localitatea Eforie Nord.
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Reabilitare și extindere rețele apă/canal, reabilitare stații de pompare apă potabilă și apă uzată - localitatea EFORIE”, în valoare de 19,4 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 5,55 milioane lei. În cadrul acestui proiect, stația de pompare a localității Eforie Nord, a fost reabilitată total, instalațiile aferente obiectivului având o vechime de peste 35 de ani. Proiectul cuprinde și extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare pe o lungime de aproape 25 km în Eforie Sud și Eforie Nord. 
“Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, spun reprezentanţii RAJA SA.

Ti-a placut articolul?

Comentarii