Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

In weekend sunt precipitatii, iar de luni vine frigul

ro

04 Mar, 2011 21:34 1303 Marime text
Maine, din a doua parte a zilei si mai ales pe inserat, revin precipitatiile in toata jumatatea nordica.

Duminica va fi lapovita si va ninge in centru, in est, in sud-est si pe arii restranse in rest, iar luni va ninge, pe arii restranse, in afara arcului carpatic. Maximele cresc sambata si scad duminica si luni.

Prognoza meteo pe trei zile

Sambata - Vremea va continua sa se incalzeasca usor in majoritatea zonelor tarii. Cerul variabil, se va innora treptat in a doua parte a intervalului in jumatatea nordica a tarii, unde local vor cadea precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Indeosebi dimineata si noaptea, in zonele joase din regiunile sudice va fi ceata, izolat persistenta. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, usor mai coborate in zonele cu ceata persistenta. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade Presiunea atmosferica va continua sa scada.

Duminica - Cerul va fi mai mult noros ziua, cand vor cadea precipitatii pe arii extinse la munte, in centru, est si sud-est si pe arii mai restranse in rest. Acestea vor fi mai ales sub forma de ninsoare, exceptand regiunile sudice, unde vor fi mixte. In cursul noptii innorarile se vor mentine in partea de sud a teritoriului, unde local va mai ninge. In restul tarii, cerul va fi variabil si numai izolat va mai fulgui.

Vantul va sufla moderat, cu intensificari temporare in toate regiunile, dar mai ales in zona montana inalta. Temperatura aerului, in scadere usoara fata de intervalul precedent, va avea maxime cuprinse intre -2 si 8 grade si minime, in general, intre -13 si -3 grade.

Luni - Vremea se va raci. Cerul va fi temporar noros si va ninge pe arii restranse, indeosebi in regiunile extracarpatice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-est.

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre -4 si 4 grade si minime intre -14 si -4 grade. In zonele joase, local va fi ceata.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii