Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hans Klemm - Ambasada Statelor Unite susţine lupta împotriva corupţiei în România

ro

09 Dec, 2015 17:16 1531 Marime text
Hans Klemm a susţinut un discurs la evenimentul organizat de SNSPA, cu ocazia Zilei internaţionale de luptă împotriva corupţiei.
                     
„Ambasada Statelor Unite şi predecesorii mei, ambasadorii SUA în România, reprezentanţi ai SUA, susţin de mulţi, mulţi ani lupta împotriva corupţiei în România. În ultimii ani, eforturile de a lupta împotriva corupţiei, în special în ce priveşte urmărirea penală, au înregistrat un succes remarcabil”, a spus Klemm.
 
„România a făcut eforturi să se asigure că sistemul său judiciar are independenţa şi resursele necesare pentru a-i putea judeca în mod adecvat pe cei aduşi în faţa instanţelor din România pentru acuzaţii de corupţie. Activitatea din ultimii ani a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a instanţelor româneşti a fost încununată de succes, într-o asemenea măsură încât România a început să fie recunoscută la nivel internaţional, şi în special în această regiune a Europei, drept modelul de urmat în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei dusă de procurori şi judecători”, a mai precizat Ambasadorul SUA.
 
De asemenea, a spus că „Statele Unite vor continua să susţină ferm eforturile României de a lupta împotriva corupţiei. Vom continua să susţinem măsurile necesare în toate aspectele luptei anti-corupţie”.

Sursa foto: Facebook.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii