Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:48 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, prezent la Universitatea “Ovidius”

ro

27 Jun, 2019 18:33 2174 Marime text

Prima ediție a Conferinței Române pentru Antreprenoriat și Inovare s-a deschis astăzi la Constanța, în prezența unor personalități de marcă ale mediului academic, mediului privat și comunității locale.

Gazda evenimentului, prof. univ. dr. Sorin Rugină, rectorul Universității “Ovidius”, a adresat un cuvânt de bun venit reprezentanților Societății Antreprenoriale Studențești de la principalele universități din România, ai Centrelor de Transfer Tehnologic, incubatoarelor, programelor de accelerare a afacerilor și finanțatori ai antreprenoriatului și inovării, transmite Primăria Constanța.

De asemenea, E.S. Hans Klemm, Ambasadorul SUA în România, a sosit la Constanța pentru a saluta această primă  ediție a conferinței care își propune să devină un pilon central al entităților care promovează activitățile de educație antreprenorială din țara noastră.

Evenimentul este organizat de Asociația pentru Educație Antreprenorială și Universitatea “Ovidius” din Constanța și se desfășoară pe 27-28 iunie în Sala Umberto Eco și Sala Senatului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii