Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm Mihnea Constantinescu a fost un diplomat desăvârșit și un susținător al Parteneriatului Strategic SUA-România

ro

18 Nov, 2018 20:04 2043 Marime text
Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm a precizat într-un mesaj de condoleanțe că, Mihnea Constantinescu a fost un ”diplomat desăvârșit, un patriot român și nu am cunoscut un susținător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România”.

”Comunitatea Ambasadei SUA și cu mine am fost profund întristați să aflăm astăzi despre plecarea dintre noi a Ambasadorului Mihnea Constantinescu. A fost un diplomat desăvârșit, un patriot român și nu am cunoscut un susținător mai puternic al Parteneriatului Strategic SUA-România.

Numeroasele contribuții pe care le-a adus, atât României, cât și comunității internaționale, inclusiv recenta președinție a Alianței Internaționale pentru Memoria Holocaustului, nu vor fi uitate.

Sfaturile înțelepte pe care mi le-a oferit mie și predecesorilor mei s-au dovedit neprețuite în încercarea noastră de a reprezenta cât mai bine America în fața poporului român. Sincere condoleanțe familiei Ambasadorului Constantinescu, colegilor și prietenilor săi. Îi vom simți lipsa” - se arată în mesajul de condoleanțe transmie de ambasadorul Hans Klemm după decesul lui Mihnea Constantinescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii