Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

George Secărea, partener de afaceri cu Mazăre, convocat la şedinţa acţionarilor Q Seg West

ro

30 Nov, 2015 18:16 2548 Marime text
 
Ion Ciota, cu domiciliul în Constanţa, în calitate de administrator unic al societăţii Q Seg West SA, din Constanţa, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor în data de 21 decembrie, la ora 11.00, la sediul societăţii. Întâlnirea este pentru toţi acţionarii înregistraţi în registrul acţionarilor până la data de 30 noiembrie 2015.
 
Pe ordinea de zi se află mărirea capitalului social prin emisiunea a 136.456.650 noi acţiuni nominative şi dematerializate în cuantum de 133.727.517 lei. Alte puncte pe ordinea de zi se referă la faptul că acţiunile pot fi subscrise de către acţionari în proporţie cu numărul acţiunilor pe care le posedă la data de referinţă, dar şi că termenul de subscriere şi de efectuare a vărsământului acţiunilor subscrise este de 30 de zile de la data publicării hotărârii Adunării Generale Extraordinare în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a. Plata acţiunilor se va face prin vărsământ bancar.
 
De asemenea, pe ordinea de zi se află şi mandatarea administratorului unic, care trebuie să reprezinte societatea în faţa Registrului Comerţului, a Monitorului Oficial al României, să pună la dispoziţia acţionarilor model de cerere de subscriere, să efectueze înregistrările corespunzătoare în evidenţele societăţii, după împlinirea termenului de subscriere şi vărsare a acţunilor nominative nou emise.
 
Începând cu data de astăzi, materialele informative referitoare la problemele incluse în ordinea de zi se pot consulta de către acţionari la sediul social al firmei, între orele 9.00-12.00, în zilele lucrătoare, ori se pot procur de acţionari de la sediu. Acţionarii pot participa şi vota în adunarea generală şi prin reprezentare, în baza unei împuterniciri.
 
În cazul în care adunarea nu poate delibera sau lua hotărâri din cauza neîntrunirii cvorumului statutar, cea de-a doua şedinţă a adunării va avea loc la data de 22 decembrie 2015, la ora 11.00, în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi şi aceeaşi dată de referinţă.
 
Q Seg West SA îl are drept asociat pe un apropiat al tandemului Mazăre-Constantinescu
 
Cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia, Q Seg West SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are un capital social subscris de 243140.94 RON, integral vărsat. Firma se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate”.
 
Acţionari persoane juridice sunt Universal Concept Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Relax Rent Invest SRL, Alistar Rent SRL, Glob & Rental Activities SRL, Worldwide Rent SRL şi Ideal Rent Invest SRL. Precizăm că toate firmele sunt din Constanţa şi au o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1% / 1%.
 
George Secărea, născut în Constanţa, apare în calitate de acţionar persoană fizică, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 85.94% / 85.94%. Există şi „Asociaţi listă” (352), cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 7.06% / 7.06%.
 
Născut la data de 13 aprilie 1953, în Constanţa, George Secărea a fost acţionar, de-a lungul anilor, în nu mai puţin de 30 de societăţi. Dintre acestea amintim firmele Alliance Qwest Company SA, Allstar Rent SRL, Comtext SA, Glob & Rental Activities SRL, Ideal Rent Invest SRL, Lifestyle Living Imob SRL, Profit Rent SRL, Q Seg West SA.

Precizăm că în luna octombrie a anului trecut, George Secărea, asociat în societatea Alliance Qwest Company SA, alături de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, proiectul „Construire imobil P+5-6E cu funcţiunea vilă turistică”, în vederea emiterii acordului de mediu.
 
În altă ordine de idei, George Secărea a figurat ca asociat şi în societăţi care au fost radiate, dintre care amintim Alliance Invest SRL, As Invest SRL, Euroq Rent SRL, Favorit Lux SRL, Future Rent SRL, General Investments SRL, General Professional Investments SRL, Global Concept Administration SRL, Global Investments SRL, Global Professional Services SRL, Global Quality Investment SRL, Globq Rent SRL.
 
Citeşte şi Un apropiat al tandemului Mazăre-Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii