Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Fost administrator Pomacost Basarab Popa, vărul primarului Radu Mazăre, a decedat

ro

10 Sep, 2014 20:24 7369 Marime text
Basarab Popa, cel despre care se spune că este vărul bun al edilului Radu Mazăre, a decedat.

SC Pomacost SA a fost administrată, până în anul 2010, de Basarab Popa.

Născut pe 22 iunie 1966 în Agnita, judeţul Sibiu, fiu al lui Emanoil şi al Hedăi Hermina, Basarab a fost un mare om de afaceri în Constanţa.

A fost şef al uneia dintre societăţile care a câștigat numeroase licitații, Pomacost. Legenda spune că şi numele societăţii ar avea ceva semnificaţii: Po(pa)Ma(zăre)Co(nstantinescu)St(rutinsky). Numele lui apare și în dosarul retrocedărilor, la capitolul interpuşi cumpărători de terenuri, alături de Paraschiva Barbu şi de Alexandru Octavian Şerban, pentru complicitate la infracţiuni asimilate şi în legătură directă cu infracţiuni de corupţie.

UPDATE, ora 21.39

Potrivit Observator, Basarab Popa a murit astăzi, în urma unui atac de cord. Potrivit informațiilor deținute de Observator, Popa se întorcea din Bulgaria, împreună cu un prieten, iar in localitatea 23 August, langa sensul giratoriu de la iesirea spre Constanta, i s-a facut  rau. L-a rugat pe cel care îl însoțea sa traga masina pe dreapta, a coborat din autoturism si s-a prăbușit la marginea drumului. Încercarile de resuscitare au fost zadarnice.

Basarab Popa este cunoscut și ca deținător al celei mai mari colecții de cactusi din toata Europa de Est, cu exemplare unice si extrem de pretioase.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii