Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Filmul retinerii lui Cati Hristu(VIDEO)

ro

28 Jul, 2010 13:59 1803 Marime text

Ancheta maraton la Constanta in cazul violentelor din comuna Cogealac, in timpul carora cinci persoane au fost impuscate cu gloante de cauciuc de catre agentii de paza ai unui parc eolian.

Marti noaptea, dupa audierile care au tinut mai bine de zece ore, sase persoane - primarul comunei Cogealac, trei consilieri locali si alti doi localnici - au fost retinute pentru 24 de ore.

Acuzatiile formulate de procurori sunt ultraj contra bunelor moravuri si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. La care se adauga, in cazul primarului, instigarea publica.

"Nu exista nicio proba ca cele sase persoane s-au asociat in vederea savarsirii de infractiuni. Noi consideram ca este un abuz si acest lucru se va demonstra in instanta. Am inteles ca dintre cei retinuti sunt si doua victime. Sunt si doua persoane care au fost impuscate", a declarat Adrian Gheorghita, avocatul
suspectilor.

La audieri au fost chemate nu mai putin de 44 de persoane, majoritatea in calitate de martori la violentele de luni seara.

Azi, cei sase vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva. Dintre cele cinci persoane ranite de focurile de arma trase de agentii de la parcul eolian, doua, printre care si fratele viceprimarului, sunt si acum in stare critica la spitalul judetean din Constanta.

Sursa: stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii