Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:50 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer drogat depistat în trafic pe DN 22, în satul Tariverde, județul Constanța

ro

10 Apr, 2024 13:05 492 Marime text
Foto: IPJ ConstantaLa data de 9 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
 
Potrivit IPJ Constanța, în cadrul activităților derulate au fost legitimate, prin aplicația eDAC, 28 de persoane și au fost verificate 24 de vehicule.
 

„În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au fost retrase un certificat de înmatriculare și un set de plăcuțe cu numere de înmatriculare.
 
Totodată, a fost constatată o infracțiune la regimul circulației rutiere“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Astfel, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 17.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, în satul Tariverde.
 

„În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.
 
Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Șofer prins la volan, în prag de comă alcoolică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii