Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În comuna Mihai Viteazu, județul Constanța 133 de kilograme de pește fără documente de proveniență, depistate de polițiști

ro

07 Apr, 2024 17:07 641 Marime text
Sursa foto: IPJ Constanța



 
  • La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică.
 
Astfel, în jurul orei 11.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa pe D.C. 22, în comuna Mihai Viteazu, județul Constanța.
 
În interiorul autovehiculului au fost identificați conducătorul auto, un bărbat de 25 de ani și un pasager, respectiv un bărbat de 42 de ani.
 

„Cu ocazia efectuării controlului vehiculului au fost descoperite 133 de kilograme de pește de diferite specii, pentru care nu existau documente de proveniență”, spun polițiștii.

 
Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea indisponibilizării și predată unei societăți comerciale de profil.
 
Conform sursei, în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de deținerea, transportul sau comercializarea, fără documente legale, a peștelui și a altor viețuitoare acvatice obținute prin pescuit ori produselor din pește.
 
Citește și
Articole vestimentare și încălțăminte susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de peste 2 milioane de lei, descoperite de polițiștii de frontieră din Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii