Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:51 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Ce a descoperit Poliția pe malul Lacului Istria? S-a lăsat cu dosare penale

ro

13 Apr, 2024 19:57 797 Marime text

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

Această acțiune a avut ca scop protejarea faunei acvatice și asigurarea respectării legilor privind pescuitul și acvacultura în zonă. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 13 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.
 
În cadrul activităților desfășurate au fost legitimate prin aplicația eDAC 34 de persoane și au fost verificate 32 de vehicule.
 
De asemenea, au fost constatate două infracțiuni.
 
Astfel, polițiștii au identificat, pe malul Lacului Istria, un bărbat, de 49 de ani, care deținea trei plase de pescuit monofilament cu lumgimea de 50 de metri.
 
Totodată, polițiștii au identificat, în apropierea comunei Istria, un bărbat, de 28 de ani, care transporta 30 de kilograme din specia caras pentru care nu deținea documente de proveniență.
 
În ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală potrivit O.U.G 23/2008, privind pescuitul și acvacultura.



Citește și:

Acțiune împotriva pescuitului ilegal pe DunărePoliția Transporturilor Navale intervine într-o operațiune în zona Hârșova - Ghinărești (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii