Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Conducător auto beat, depistat în trafic pe DN 22, în comuna Cogealac. Ce alcoolemie avea bărbatul

ro

11 Apr, 2024 19:04 565 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaÎn noaptea de 10 spre 11 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au desfășurat acțiunea Blocada, în cadrul căreia au derulat activități  pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea consumului de substanțe interzise.
 
Potrivit IPJ Constanța, cu ocazia acțiunilor derulate, au fost legitimate prin intermediul aplicației eDac 18 persoane și au fost verificate 12 vehicule.
 

„Au fost testați cu aparatul etilotest opt conducători auto și unul cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării un permis de conducere și a fost constată o infracțiune la regimul circulației rutiere.
 
Astfel, la data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, în comuna Cogealac, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Ulterior,  a fost condus la o unitate medicală, pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Citește și: 

Șofer sub influența substanțelor interzise, depistat în trafic pe DN39 în apropierea comunei Agigea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii