Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ediței limitată, la standarde Renault Model aniversar de la Dacia Logan

ro

17 Aug, 2014 20:14 3167 Marime text
Reprezentanții Dacia s-au gândit că momentul împlinirii a 10 ani de la prezentarea primului model Dacia Logan este unul bun pentru prezentarea unei ediții limitate. Astfel, modelul aniversar vine cu soluții îmbunătățite de confort al pasagerilor, dar și cu o imagine exterioară restilizată, potrivit zf.ro.

Logan „10 ani” este de fapt un Renault Symbol, sub emblemă autohtonă. Ediția limitată de 2.000 de exemplare are în plus față de modelul original, proiectoare faţă dublu optice, semnalizare pe oglinzile retrovizoare, montant central de culoare neagră, acoperit cu o folie specială, protecţii laterale din plastic, jante de oţel cu capace din plastic de 16 inchi, cu aspect de aluminiu (preluate direct de la Sandero Stepway), consolă centrală „Noir Brilliant” cu aeratoare dreptunghiulare, comenzi pentru geamurile faţă pe portiere (la fel ca la Duster, cu impuls pentru cel de la şofer) şi pe consola centrală pentru scaunele spate şi, cel mai important, sistem de climatizare automată preluat de la noul Renault Clio, informează Ziatul Finanaicar.  

Diferenţa de preţ este de circa 400 de euro, indiferent dacă este vorba de motorul pe benzină de 1,2 litri şi 75 CP sau de dieselul de 1,5 litri dCi şi tot 75 CP, acestea fiind singurele propulsoare disponibile.
 
Sursa foto: auto-bild.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii