Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Drifturi ca-n filme Maşină răsturnată în mijlocul străzii

ro

24 Oct, 2016 09:22 3502 Marime text
Accident incredibil în judeţul Cluj. Mai mulţi tineri s-au răsturnat cu maşina în mijlocul străzii după câteva drifturi periculoase. Teribiliştii au scăpat fără să fie răniţi şi au fugit imediat după incident. Cu ajutorul martorilor însă, poliţiştii i-au găsit, relatează România TV.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bulevardul 21 Decembrie 1989, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. Potrivit martorilor, accidentul ar fi fost produs în urma unor curse sau drifturi, frecvente în zonă. Cinci persoane s-ar fi aflat în autoturism, dar nimeni nu a fost rănit.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 19 ani din Jucu. „În jurul orei 2.00, un tânăr de 19 ani din Jucu, în timp ce conducea un autovehicul spre centrul municipiului Cluj-Napoca, în sensul giratoriu ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului. Astfel a intrat în coliziune cu un indicator rutier și s-a răsturnat pe sensul opus, unde a acroșat un alt autoturism", au declarat, pentru Monitorul de Cluj, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, informează România TV.

Șoferul a fost amendat cu 1.000 lei pentru nereducerea vitezei în sensul giratoriu. Nu au fost înregistrate victime.

Oamenii care locuiesc în zonă spun că în fiecare noapte au loc curse de mașini, polițiștii îi urmăresc, dar nu reușesc să îi prindă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii