Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Update2. Nicuşor Stanciu, eroul serii Dinamo-Steaua 1-3

ro

03 May, 2015 22:03 1343 Marime text
 
Dolce Sport a aflat că antrenorul Stelei a fost avertizat înaintea meciului cu Dinamo că, în cazul unui eşec, va fi sută la sută dat afară. În locul sau va fi numit Laurenţiu Reghecampf, chiar dacă titlul va fi ca şi pierdut. 
 
4 puncte sunt în acest moment între liderul AŞA Târgu Mureş şi Steaua, ocupanta locului secund. Dacă meciul se tremină egal.

UPDATE ora 22.46

Repriza secundă a început cu o întârziere de aproape un minut, după ce fanii dinamovişti au aruncat cu o torţă în zona porţii apărate de Giedrius Arlauskis.

La câteva secunde după ce a început repriza secundă, suporterii echipei Dinamo au aruncat cu mai multe torţe tot în zona porţii apărate de Arlauskis. Fanii au aruncat şi cu alte obiecte, iar Arlauskis a fost lovit de un obiect.

Meciul a fost întrerupt iniţial şase minute, după care arbitrul Cristian Balaj a decis să trimită jucătorii la cabine. Arlauskis a fost primul care a plecat la vestiare.

Observatorul partidei, Paul Mincu, i-a cerut oficialului dinamovist Ionel Dănciulescu să discute cu galeria pentru a-i calma pe fani. Acesta s-a dus la galerie mai întâi singur, iar apoi l-a chemat şi pe căpitanul Marius Niculae. Înainte de a discuta cu fanii, Marius Niculae a scandat împotriva rivalilor stelişti.

Fotbaliștii au revenit pe teren după 20 de minute.

Steaua conduce cu 2-0 după o "dublă" marca Nicuşor Stanciu.

Sursa foto: dolce-sport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii