Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbaliștii de la CSM Constanța se pregătesc pentru Supercupa României. Format nou al competiției

ro

29 Jul, 2023 16:10 1205 Marime text
  • Steaua București, Universitatea Cluj și HC Buzău sunt adversarii CSM Constanța din perioada de pregătire.


Primele meciuri oficiale din noul sezon pentru echipa masculine de handbal CSM Constanța vor fi cele din Supercupa României, care se dispută după un nou format, cu participarea a patru echipe: CSM Constanța, Dinamo București, Minaur Baia Mare și CSU din Suceava.


Turneul se va disputa la București, la Sala Polivalentă „Dinamo“, pe 19 și 20 august 2023, biletele urmând a fi puse în vânzare de Federația Română de Handbal. Până la Supercupa României, handbaliștii de pe litoral, antrenați de George Buricea și Ionuț Pușcașu, vor disputa mai multe amicale, fiind deja prezenți în cantonament la Sfântu Gheorghe, unde întâlnesc Steaua București și U Cluj, pentru ca, ulterior, pe 5 august, de la ora 13.00, să susțină ultima partidă de verificare cu HC Buzău, pe terenul acesteia.


„Spre deosebire de vara anului trecut, George Buricea are la dispoziție întreg lotul, chiar și pe Marin Vegar, revenit după o accidentare. Jucătorul este pe ultima parte a recuperării, în urma operației la umăr suferită la finalul sezonului trecut“, se arată pa pagina de Facebook a CSM Constanța.


„Băieții sunt dornici de muncă, mai ales că am avut o pauză lungă. Cam într-o lună va fi la sută la sută și Vegar, dar mă bucur că îi am pe toți pe teren. Este plăcut să vezi că avem lotul întreg, nu ne mai lovim de situația anul trecut, când ne rămăseseră puțini jucători din cauza accidentărilor. Sper să rămânem așa până la finalul pregătirilor. Sunt foarte încrezător în ce va urma, deși începem sezonul tare, cu 4 meciuri în 8-9 zile”, a spus și George Buricea, potrivit sursei citate.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Handbal)


Citește și:

CSM Constanța Handbal
George Buricea - „Sezonul începe tare, dar suntem încrezători. Atmosfera în lot e foarte bună“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii