Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Victorie senzațională! După Dinamo, CSM Constanța a învins și Steaua. În deplasare!

ro

15 Feb, 2024 09:32 831 Marime text
 
 
După Dinamo, care a cedat pe litoral cu un neverosimil 0-3, a venit rândul Stelei, în meciul imediat următor, să se încline în fața CSM Constanța, în Divizia A1 de volei, la masculin!
 
Echipa de pe litoral, antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, a câștigat cu 3-2, chiar pe terenul „militarilor“, în Sala Regimentului de Gardă din București!
 

După Dinamo, a urmat Steaua! CSM Constanța câștigă dramatic pe terenul Stelei după un final de meci absolut incendiar! Victorie senzațională pentru voleibaliștii CSM Constanța, care își continuă forma extraordinară și fac încă o victimă de lux în Divizia A1!
 
Băieții noștri au cedat primul set, cu 22-25, dar s-au impus clar în următorul, cu 25-18. Steliștii au preluat din nou conducerea, după 25-17, însă răspunsul a venit prompt: 25-21 pentru Grigore & comp! Conduși cu 9-6 în setul decisiv, jucătorii noștri au gestionat mai bine emoțiile și jocul la fileu, obligându-i pe adversari să trimită un serviciu în aut și altul în fileu, dar și patru atacuri în afara terenului! Inclusiv pe ultimul, pentru un 15-13 dramatic în favoarea noastră! Felicitări, jucătorilor și staff-ului!, este mesajul CSM Constanța.  

 
De la formația constănțeană, David Dinculescu a reușit 24 de puncte și a făcut 31 de preluări, dintre care 39% pozitive și 26% excelente. Valentino Vidoni a avut un joc foarte bun la recepție, cu 21 de preluări, dintre care 57% pozitive și 33% excelente, argentinianul reușind și 11 puncte.
 
Cea de-a 10-a victorie din acest sezon a venit și pe mâinile lui Druță 13p, Asmarandei 11p, Grigore 4p, Arquez 2p, Frîncu, Constantinescu, Badea - Gavriz și Săvoiu libero.
 
CSM Constanța este pe locul 7, cu 28 de puncte, la o distanță care nu mai pare inaccesibilă față de Steaua 32p și Dinamo 33p!
 
În etapa a XIX-a, echipa de la malul mării merge în Bănie să înfrunte SCMU Craiova, sâmbătă, 17 februarie 2024, de la ora 18.00.
 
Sursa foto: captură frvolei.ro
 
Citește și:

 
Volei
CSM Constanța, înfrângere în partida cu Rapid București. La masculin, victorie în deplasare cu Steaua
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii