Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM Constanța, în semifinalele Cupei României George Buricea - „Am scos Steaua, am scos Dinamo, trebuie să mergem până la capăt!“ (GALERIE FOTO)

ro

13 Apr, 2023 14:56 2255 Marime text


Echipa masculină de handbal CSM Constanța a acces senzațional în semifinalele Cupei României, după un meci de pus în ramă în sferturi, în care a eliminat pe litoral Dinamo București, campioana României, scor 34-32.

Echipa care domină handbalul românesc de ani buni a suferit cu această ocazie prima înfrângere internă în sezonul în curs!

Suspendat, antrenorul principal al CSM Constanța, George Buricea, nu a putut sta pe banca tehnică nici la acest meci, dar la final le-a ținut un discurs elevilor săi în vestiar, spunându-le că trebuie să meargă până la capăt și să câștige Cupa.

Meritați toate felicitările! Aceasta e echipa pe care mi-am dorit să o antrenez. Acesta este spiritul nostru. Nu avem banii și notorietatea lor. Se vorbește doar de Dinamo, ca și când noi nu existăm, dar ați dovedit că nu e nicio diferență între noi și ei. De ce a fost acum trei zile (n.r. în meciul de campionat) nu are rost să vorbim, de ce am pierdut. Vă felicit încă o dată din suflet. Bravo vouă, meritați toate felicitările din lume și vreau să vă spun doar atât: am scos Steaua, am scos Dinamo, trebuie să mergem până la capăt, că e păcat!, a spus George Buricea.


Alături de CSM Constanța s-au mai calificat în turneul Final Four MInaur Baia Mare, după 37-27 (20-14) cu HC Buzău 2012, și CSU din Suceava, 44-27 (13-12) în deplasare cu CS Universitatea Craiova, iar a patra semfinalistă se va stabili astăzi, în urma partidei Potaissa Turda – CSM București, care se joacă de la ora 17.30.  

Trei jucători de la CSM Constanța, Dan Vasile, Andrei Drăgan și Ionuț Nistor, au fost convocați la echipe națională pentru meciul cu Austria, din faza a doua a calificărilor pentru Campionatul European din 2024.        

Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii