Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CSM Constanța a învins Steaua și s-a calificat în sferturile Cupei României

ro

05 Apr, 2023 19:37 1523 Marime text


Derby-ul etapei a doua a Cupei României la handbal, întrecerea masculină, CSA Steaua București – CSM Constanța, echipele clasate pe locul patru, respectiv doi, în Liga Națională, disputat astăzi, în capitală, s-a încheiat cu victoria echipei de pe litoral, care s-a calificat astfel în sferturi.

„Delfinii“ s-au impus cu scorul de 28-27 (15-16).

Formația oaspete nu l-a avut pe banca tehnică pe antrenorul principal, George Buricea, suspendat șase etape și amendat cu 4.000 de lei, în urma partidei de campionat CSM Constanța – Potaissa Turda, de la Medgidia.  

Pentru echipa de pe litoral au evoluat: Vasile, Rusu – Komogorov 9 goluri, Drăgan 7, Andrei 4 (1x7m), Chikovani 3, Stankovic 2 (2), Ravnic 2, Susanu 1, Nistor, Nikolic, Caba, Ilie.

Sâmbătă, 8 aprilie, CSM Constanța joacă pe litoral, în Liga Națională, cu Dinamo București, liderul cu punctaj maxim al clasamentului, echipă care a obținut deja titlul de campioană în această ediție, cu trei etape înainte de final.  

Băieții noștri au avut un final perfect, punctând decisiv prin Andrei, Stankovic și Komogorov, omul meciului, cu 9 goluri marcate! Felicitări, jucătorilor și staff-ului! CSM Constanța va juca în sferturi, pe 15 Aprilie, pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României. Până atunci, avem derby-ul Ligii Zimbrilor, contra campioanei Dinamo București, la Constanța. Un duel al orgoliilor, care nu trebuie ratat! Haideți să umplem Sala Sporturilor! Sâmbătă, 8 Aprilie, de la ora 19.00. Hai, Constanța!, este mesajul CSM Constanța.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (CSM Constanța handbal)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii