Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Voiculescu dă în judecată un europarlamentar pentru defăimarea României

ro

07 Jul, 2014 11:20 2023 Marime text
Președintele fondator al Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a anunțat, azi, că va susține un proces împotriva eurodeputatei Monica Macovei pentru defăimarea României, în legătură cu o serie de declarații despre fraudarea referendumului din 2012, pe care aceasta le-a făcut în plenul Parlamentului European, conform Agerpres.
"Este vorba de un proces împotriva doamnei Monica Macovei pentru defăimarea României și, să mă consult cu avocații mei, pentru subminarea economiei naționale. Doamna Macovei a afirmat de la microfonul Parlamentului European că în România la referendum s-au furat milioane", a precizat Dan Voiculescu, după ce s-a prezentat la Poliție, el fiind sub control judiciar în dosarul ICA.
Pe 12 septembrie 2012, europarlamentarul Monica Macovei a vorbit în plenul Parlamentului European despre fraude comise la referendumul de destituire a președintelui Traian Băsescu, estimate la 1,5 milioane de voturi.
"Procurorii cercetează fraude la referendum, sunt în lucru peste 500 de dosare. În unul din dosare sunt alegații de 1,5 milioane de voturi fraudate. Trebuie menținute aceste dosare și apărați procurorii pentru că se încearcă îndepărtarea lor. Fraudarea unui vot este forma de corupție cea mai urâtă pentru că este împotriva poporului", declara atunci Monica Macovei.
 
Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii