Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corul “Armonia”, la Festivalul “Mamaia Copiilor 2011” Primarul Nicolae Matei îi susţine pe copii în ce doresc să realizeze

ro

09 Jul, 2011 11:35 1438 Marime text

Cunoscutul cor "Armonia" al Casei de Cultura din Năvodari concurează, astăzi, la Festivalul internaţional de muzică uşoară "Mamaia copiilor 2011".

Acesta va participa la secţiunea "Grupuri" din cadrul festivalului, pornind deja ca favorit la premiul cel mare, după rezultatele remarcabile obţinute la concursurile de profil naţionale şi internaţionale la care au participat în ultima perioadă.

Corul "Armonia" este format din 15 copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani şi sunt conduşi de dirijorul Valentin Croitoru.

Primarul oraşului Năvodari le urează succes la toate competiţiile la care participa şi desigur la Festivalul "Mamaia copiilor 2011" unde concurează in următoarele ore. "Sunt absolut încântat de performanţele copiilor din corul Armonia şi am încredere că şi de acum înainte vor obţine cele mai bune rezultate. Ştim cu toţii că aceşti copii ne-au reprezentat cu cinste la cele mai mari concursuri naţionale şi internaţionale, la San Remo, în Italia primind cea mai mare distincţie", a spus, pentru Gazeta de Năvodari, primarul Nicolae Matei

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii