Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai fashion plajă, cel mai fashion club Vezi superlativele litoralului românesc (galerie foto)

ro

07 Aug, 2011 18:16 3519 Marime text

100_3598.jpgA doua seară a Festivalului Fashion TV a fost deschisă de cele 28 de concurente de la Miss Litoral, iar între prezentări şi concurs au fost inserate calupuri cu superlativele turismului de pe litoralul românesc, în cadrul galei FashionTV Summer Awards. Cea mai fashion plajă a fost desemnată Ocean View, a Ralucăi Sandu. "Este al doilea premiu pe care îl câştig de când am deschis, ceea ce înseamnă că nu am băgat banii degeaba," a declarat Raluca Sandu. Clubul Crush este câştigător la capitolul „cel mai fashion beach lounge", în timp ce Crazy este cel mai fashion beach caffe & restaurant. Premiul pentru cel mai fashion club de pe litoral a fost câştigat de The Office Mamaia, premiul pentru cea mai aşteptată deschidere de club din Mamaia aparţine clubului Fratelli Beach & Club, premiul pentru cel mai spectaculos show de club a fost câştigat de Bellagio Club, iar Crema Summer Club a luat premiul pentru cea mai rapidă ascensiune a unui club de pe litoral. "Le mulţumesc patronilor clubului pentru că au ales să lucreze cu mine pentru că şi-au dorit ca acest club să crească repede. Nu este meritul meu personal sau al lor, acest lucru se datorează prezenţei publicului numeros care vine în fiecare seară. Este primul premiu pe care îl primesc în viaţa mea", a spus Oana Roman, PR la clubul Crema. La capitolul cea mai fashion prezenţă feminină au fost nominalizate: Roberta Anastase, Ramona Mănescu şi Lavinia Şandru, iar câştigătoare a fost declarată Ramona Mănescu, premiată de edilul Mazăre, care anul trecut a fost desemnat cel mai fashion primar. „Mulţumesc mult, mulţumesc organizatorilor, Primăriei Constanţa şi dacă îmi permiteţi pot să vă nominalizez pentru cel mai fashion primar?", a declarat Ramona Mănescu. „Nu, mulţumesc, nu puteţi pentru că eu am fost anul trecut cel mai fashion primar, drept pentru care vi-l înmânez eu astăzi. Îmi face o mare plăcere şi o mare bucurie atunci când doamne care au grijă de ele, care sunt mămici, au serviciu, au copii nu uită să fie frumoase la orice vârstă!", spune Radu Mazăre.

Premiul pentru cel mai fashion hotel de patru stele a revenit hotelului Golden Tulip, Hotel Central a primit premiul pentru cel mai bun program de entertainment, iar premiul pentru cel mai fashion complex rezidenţial de pe litoral i-a revenit complexului Summer Land. Un alt premiu special a fost acordat celor de la Swimmers Club Romania din cadrul Palm Beach Hotel.

De la eveniment nu au lipsit nici viceprimarul Constanţei, Decebal Făgădău, Petrică Munteanu, Mihai Mazăre şi Răducu Mazăre, preşedintele PDL Constanţa Gigi Chiru, Ramona Gabor, Oana Roman, Lizeta Haralambie, Roxana Ciuhulescu şi Costică Zelea.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii