Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Nicolae Dan Tivilichi Concursul pentru ocuparea postului de şef al Portului Constanţa, în colimatorul poliţiştilor

ro

26 Jul, 2017 13:24 3345 Marime text
Concursul de selecție a managerului Portului Constanța a ajuns obiect de dosar penal, potrivit digi24.ro.
 
Conform sursei citate, angajați ai portului acuză actuala echipă managerială că a măsluit concursul astfel încât actualul director general interimar, Nicolae Dan Tivilichi, să ajungă manager al Portului pentru următorii patru ani.
 
În replică, Nicolae Dan Tivilichi, director general adjunct al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), spune că un astfel de concurs „nu poate fi măsluit“
 
„Este vorba despre plângerea depusă de doamna Staetu la toate autorităţile. După părerea mea, un astfel de concurs nu poate fi măsluit. S-a făcut totul corect, potrivit prevederilor 109. Nu sunt obligat să răspund la frustrile unei doamne care nici nu avea calitatea şi nu era îndeptăţită să particpe la acel concurs“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Dan Nicolae Tivilichi.
 
„Stăetu a depus o plângere penală la Poliția Transporturi, Biroul de Investigare a Criminalității Economice și a solicitat Tribunalului Constanța anularea deciziilor privitoare la o așa zisă listă scurtă de candidați dintre care să fie ales viitorul manager. Documentele Digi24.ro arată că Poliția a solicitat conducerii Portului Constanța toată documentația privitoare la concursul desfășurat pentru selecția directorului general și celui economic, in conformitate cu prevederilor OUG 109/2011, a guvernanței corporative a companiilor și regiilor de stat, aprobată în 2016 prin legea 111“, conform Digi24.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii