Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apă cu presiuni reduse în cartierul Km 5, Cumpăna, Lazu și Agigea!

ro

05 May, 2017 12:37 2506 Marime text
Pentru executarea unor lucrări de remediere a unei avarii la conducta cu diametrul de 600 mm, care alimentează rezervorul Constanța Sud, dar și zona de la ieșire din municipiul Constanța, spre Mangalia, RAJA SA Constanța este nevoită să întrerupă furnizarea de apă pe acest tronson, marți, 9 mai 2017, între orele 8,30 -19,00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona comercială – Metro 2, Auchan, Praktiker.

Abonații din cartierul Km 5 și cei din localitățile Agigea, Lazu și Cumpăna vor avea apă cu presiuni reduse, în acest interval, având în vedere că rezervorul Constanța Sud asigură o parte din necesarul de apă potabilă pentru consumatorii din zonele menționate.

RAJA îşi cere scuze față de consumatorii care vor suferi de lipsa apei potabile, dar îi asigură că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

Totodată, toţi abonații afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii