Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Hans Klemm este îngrozit de atacurile teroriste

ro

06 Dec, 2015 17:48 1369 Marime text
 
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm s-a declarat astăzi îngrozit de atacurile teroriste din Paris, Londra, San Bernardino, Beirut: "Dacă atacul de la Londra este de inspiraţie teroristă, este al treilea în doar două săptămâni. A fost un eveniment la Beirut, urmat de cel de la Paris, apoi în California şi acum, posibil Londra, este foarte îngrijorător".
 
Diplomatul american este de părere că toată lumea trebuie să fie în alertă, deoarece aceste tipuri de atac sunt foarte dificil de prevenit. Pe de altă parte, Hans Klemm a apreciat că sunt necesare investiţii substanţiale în dezvoltarea activităţii serviciilor de informaţii şi în schimbul de informaţii. "Până la urmă, depinde de noi toţi, dacă vedem ceva neobişnuit, să raportăm", a remarcat ambasadorul.
 
Referitor la colaborarea dintre SUA şi Rusia în domeniul combaterii terorismului, Klemm a spus că cele două ţări colaborează deja şi că au interese comune, însă a declarat că este îngrijorat că în privinţa Ucrainei este o lipsă de cooperare. Mai mult, Hans s-a declarat dezamăgit de prezenţa preşedintelui Dumei de Stat, Serghei Narîşkin, la Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii