Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A rămas fără 18.000 de lei Constănțeancă de 92 de ani, înșelată prin metoda Accidentul

ro

03 May, 2016 16:43 1568 Marime text
La data de 30 aprilie, polițiștii din Constanța au fost sesizați cu privire la comiterea unei înșelăciuni prin metoda ”Accidentul”, pe raza Secția 3 Poliție din municipiu.
 
Astfel, I. Paulina, de 92 ani, din Constața a reclamat că în ziua de 30.04.2016, în jurul orei 15.00, a fost contactată telefonic la domiciliu, pe telefonul fix, de o persoană necunoscută, care a sunat cu număr ascuns, care i-a comunicat că fiul său a avut un accident de circulaţie, iar în prezent îi trebuie suma de 5.000 de euro.
 
La câteva minute, la ușa apartamentului s-a prezentat un tânăr necunoscut, de aproximativ 20-25 ani, înălțime aproximativ 1,70 m, slab, ten deschis, care a spus că este doctor, a fost invitat în casă, a luat suma de 18.000 lde ei, după care a părăsit domiciliul.
 
Ulterior femeia a înțeles că a fost înșelată.
 
Poliţiştii biroului de analiză și prevenire a criminalității din ipj constanța reamintesc constănţenilor: în cazuri similare, în care cetățenii sunt contactaţi telefonic şi li se solicită diferite sume de bani, pentru rezolvarea unor probleme survenite în urma unor accidente rutiere, prin darea de bani unor persoane, să se apeleze imediat la numărul de telefon 112 sau la Poliţie, pentru a se verifica veridicitatea informaţiilor primite și sub niciun motiv să nu se dea banii solicitați, deoarece accidentele de circulație nu se soluționează legal astfel.
 
Fiind sesizați imediat, poliţiştii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înşelăciuni, iar persoanele care intenţionează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate şi trase la răspundere penală.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii