Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în judeţul Constanţa! Un bărbat suspectat de înşelăciuni prin metoda Accidentul, reţinut

ro

19 Feb, 2023 14:07 2359 Marime text
Percheziții. Foto: ZIUA de ConstanțaUn bărbat din judeţul Constanţa este cercetat de polițiștii ieșeni pentru comiterea de înșelăciuni comise prin metoda ACCIDENTUL. 

În cadrul cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași privind comiterea în anul 2022 a două infracțiuni de înșelăciune (cu prejudiciu de circa 50.000 lei), având ca mod de operare metoda ”accidentul”, la data de 17 februarie a.c., a fost identificat și adus la cercetări un bărbat de 41 de ani, din județul Constanța. 

Potrivit IPJ Iaşi, în cadrul anchetei efectuate s-a stabilit că bărbatul este prezumtivul autor al faptelor, reținut pentru 24 de ore, ulterior prezentat instanței de judecată care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

„Întrucât pe numele acestuia, la data de 13.02.2023, Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, acesta a fost reintrodus în arest.
Menționăm că pentru completarea probatorului, politiștii ieșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au efectuat ieri, 18 februarie a.c., un număr  de 3 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța“ + au mai preciyta reprezentanţii IPJ Iaşi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii