Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metoda „Accidentul“ face victime la Constanța. Doi tineri au înșelat un bărbat de 82 de ani. Suspecții, reținuți

ro

16 Oct, 2022 16:03 1971 Marime text
Înșelăciune. Foto ZIUA de ConstanțaUn bărbat de 82 de ani din Constanța a fost înșelat de doi bărbați prin metoda Accidentul. 

Potrivit IPJ Constanța, ieri, în jurul orei 20.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că tatăl său, de 82 de ani, a fost victima unei înșelăciuni prin metoda accidentul.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă. Din cercetările inițiale a reieșit faptul că bărbatul de 82 de ani a fost contactat telefonic de către o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi medic, relatându-i faptul că fiica sa a suferit un accident și are nevoie de o sumă mare de bani, pentru a fi operată de urgență. 

Ulterior, la domiciliul părții vătămate s-au prezentat 2 bărbați, cărora le-a înmânat o sumă de bani.

În scurt timp, au fost depistați, în flagrant delict, în municipiul Constanța, 2 bărbați, de 20, respectiv 40 de ani, după ce au părăsit domiciliul persoanei vătămate, cu un autoturism“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța. 


Asupra celor 2 au fost identificate 4 telefoane mobile, precum și un plic ce conținea 10.000 de lei. 

„În urma administrării probatoriului în cauză, cei 2 au fost reținuți, pentru 24 de ore, bărbatul de 40 de ani pentru conducere fără permis și complicitate la infracțiunea de înșelăciune, iar bărbatul de 20 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Astăzi, cei 2 urmează a fi prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii