Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaghetti cu somon, masline si rucola

ro

08 Sep, 2011 00:00 2401 Marime text

arici11.jpgDaca doriti, puteti renunta la sosul de branza si smantana, servind pastele precum o salata de cruditati.

Timp de preparare:

Rapid

Numar de portii:

4

Complexitate:

usor

Ingrediente principale:

paste spaghete, mascarpone, smantana, somon, masline, capere, rucola

Ingrediente

375 g spaghete din faina integrala
1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie, taiata
1 catel de usturoi, zdrobit
175 g mascarpone
250 ml smantana groasa
500 g somon afumat, taiat
80 g rucola
2 linguri capere, scurse si taiate
2 linguri masline negre, taiate
1 lingura marar tocat
sare si piper

Mod de preparare

1. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.

2. Intre timp, incalziti uleiul intr-o tigaie inalta si caliti ceapa si usturoiul pana se inmoaie. Adaugati branza mascarpone si smantana si fierbeti, amestecand continuu. (Nu lasati sa dea in clocot, sosul se va usca mai tarziu.)

3. Luati de pe foc si adaugati pastele, somonul, rucola, caperele, maslinele si mararul. Amestecati si potriviti de sare si piper.

4. Serviti numaidecat.

Sursa: www.ecuisine.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii