Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jamie, Ministrul hranei sanatoase - Jamie Oliver

ro

21 Sep, 2012 01:00 2337 Marime text

pravalia.jpgBine aţi venit la MINISTERUL MEU, CEL AL HRANEI SĂNĂTOASE
Ideea acestei cărţi mi-a venit discutând cu toţi acei oameni pe care i-am întâlnit şi care credeau că nu vor şti niciodată să-şi pregătească singuri o masă şi nici nu vor fi în stare vreodată să înveţe să gătească. Desigur, acest fel de a gândi este pentru mine ca un steag roşu fluturat în faţa unui taur, deoarece eu cred că să găteşti acasă este una dintre acele abilităţi de bază, fundamentale, pe care orice om de pe pământ trebuie să le aibă pentru a putea avea grijă de propria persoană, de familie şi prieteni.

Aşa că am scris cartea aceasta ca să vă ajut (sau să ajut persoana pentru care aţi cumpărat cartea) să învăţaţi să gătiţi cât mai uşor şi mai iute posibil. Am făcut asta alegând o grămadă de reţete pentru mâncăruri care ne plac tuturor, împărtăşindu-vă variantele mele de a le găti cât mai uşor, folosind instrucţiuni clare şi fotografii pas cu pas, pentru a vă ghida şi a vă dezvălui o nouă lume a hranei minunate.

Fie că sunteţi un începător fără tragere de inimă sau un bucătar experimentat care apreciază simplitatea, daţi-ne voie, mie şi cărţii mele, să vă ajutăm să gătiţi nişte mese cu adevărat gustoase, care să placă tuturor.
Haideţi să trecem la treabă!

Sursa: libris.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii