Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmeria Caraș-Severin A rămas împotmolit în zăpadă după ce a vrut să traverseze pârtia cu mașina, pentru a-și lăsa bagajul direct la hotel

ro

07 Jan, 2024 17:11 741 Marime text
Sursă foto: Facebook/Jandarmeria Caraș-Severin
  • Un turist din stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, a traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii. 
     
Un turist din stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin, a traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii, transmite Jandarmeria Caraș-Severin. 

Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit prompt la fața locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare. 

În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1000 de lei pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi. 

„Reamintim tuturor turiștilor importanța respectării semnelor și regulilor de siguranță în zonele montane, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Peste 200 de jandarmi vor asigura măsuri de ordine publică în municipiul Constanța de Bobotează
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii