Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Volei Cadetele CSM Constanța, două victorii clare în Campionatul Național. Un set a fost câștigat cu 25-0! (GALERIE FOTO)

ro

12 Oct, 2023 17:00 1148 Marime text

 
  • În primul meci, firmația din Constanța a dispus în deplasare de CSM Ploiești, iar apoi a învins acasă CSS Târgoviște.
 
Echipa de volei cadete a CSM Constanța are un start fast de sezon în Campionatul Național Under-17, câștigând în minimum de seturi, cu 3-0, ambele partide disputate în noua ediție.
 
În primul meci, constănțencele au dispus în deplasare de CSM Ploiești, iar apoi au învins acasă CSS Târgoviște. „Debut categoric pentru fetele antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu. Fetele au debutat în prima etapă a sezonului, întâlnind CSM Ploiești în deplasare, cu un prim set de deschidere care s-a încheiat cu un neverosimil 25-0! Au urmat două seturi care s-au desfășurat în același ritm, cu CSM Constanța permițând doar opt puncte adversarelor în tot meciul!“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CSM Constanța. Echipa oaspete s-a impus pe seturi cu 25-0, 25-3 și 25-5.
 
Ulterior, în partida cu CSS Târgoviște, disputată în Sala Tomis din Constanța, fetele de la CSM Constanța au primit o replică solidă din partea echipei târgoviștene. Au fost trei seturi disputate, dintre care ultimul cel mai strâns, încheiat 26-24, după un blocaj realizat de Cătălina Negrea. Scorul pe seturi a fost 25-14, 25-20, 26-24. Pentru Constanța principalele realizatoare au fost Snitsarevych, Ruci, Negrea, Toma, Anghelescu și Ciocan.
 
În următoarea etapă, cadetele CSM Constanța vor juca în deplasare, pe terenul celor de la Dacia Mioveni. Lotul formației de pe litoral în acest sezon este format din: Selena Munteanu, Daria Anghelescu, Eliza Iordache, Rebeca Midișan, Cătălina Negrea, Amira Mostoc, Soffia Snitsarevych, Andreea Iftimiciuc, Alexia Ruci, Ana Ciocan, Rebecca Berescu, Nicole Toma, Alexandra Radu și Alexandra Sarău, antrenor, Bianca Ioana Cojocaru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Volei)
 
Citește și:
 
Interviu online cu voleibalista Alexia Ruci, de la CSM Constanța
„Îmi doresc să devin o sportivă renumită“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii